Deprecated: Return type of JuiceContainer::offsetExists($id) should either be compatible with ArrayAccess::offsetExists(mixed $offset): bool, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/swingtnld/domains/swingtimetravel.nl/public_html/wp-content/plugins/quform/library/JuiceContainer.php on line 126

Deprecated: Return type of JuiceContainer::offsetGet($id) should either be compatible with ArrayAccess::offsetGet(mixed $offset): mixed, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/swingtnld/domains/swingtimetravel.nl/public_html/wp-content/plugins/quform/library/JuiceContainer.php on line 79

Deprecated: Return type of JuiceContainer::offsetSet($id, $value) should either be compatible with ArrayAccess::offsetSet(mixed $offset, mixed $value): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/swingtnld/domains/swingtimetravel.nl/public_html/wp-content/plugins/quform/library/JuiceContainer.php on line 46

Deprecated: Return type of JuiceContainer::offsetUnset($id) should either be compatible with ArrayAccess::offsetUnset(mixed $offset): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in /home/swingtnld/domains/swingtimetravel.nl/public_html/wp-content/plugins/quform/library/JuiceContainer.php on line 136
Desire Pearl. - Swingtime Travel

Desire Pearl.

Category:
 • Desire Pearl - PanoramasichtDesire Pearl - Swingtime Travel
 • desire_pearl_gallery7
 • Desire Pearl – Zwembad
 • desire_pearl_gallery5
 • Desire Pearl – Penthouse Suite
 • Desire Pearl – Jaccuzzi Lounge (1)
 • Desire Pearl – Aphrodite Restaurant
 • Desire Pearl – Panoramasicht
 • Desire Pearl – Pearl Restaurant
 • Desire Pearl – Uitzicht
 • desire_pearl_gallery6
 • Desire Pearl – Mastersuite plunge pool
 • Desire Pearl – Master SUITE
 • Desire Pearl – Junior Suites

Mexico (officieel; Estados Unidos Mexicanos) is een ideaal vakantieland. Zowel cultuurliefhebbers als strandliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen. Mexico is een enorm land met een grootte, welke vergeleken kan worden met de Benelux, West-Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Spanje en Italië bij elkaar. Mexico telt nog ongerepte natuurgebieden, zowel boven als onder water. Snorkelaars en duikers kunnen in het heldere water prachtige koraalriffen verkennen.

Boven water bevinden zich woestijnen, vruchtbare laagvlaktes, vulkanen en tropische regenwouden. Er wonen 56 verschillende Indianenvolken. Mexico heeft voor ieder wat te bieden, zowel voor de backpacker als de toerist die van luxe houdt. Het land kent naast de ongerepte bossen en verlaten stranden talloze van kleine dorpen, waar je als buitenlander een graag geziene gast bent. En dan het Mexicaanse eten: smakelijke kruidige gerechten zoals de taco’s en de burrito’s.
U vindt hier ook verschillende culturen zoals de Maya’s, de Tolketen en de Azteken.

Tijdsverschil:
Mexico kent geen zomer en wintertijd. In het grootste deel van Mexico deel van is het 8 uur vroeger dan in Nederland in de zomertijd en 7 uur vroeger in de wintertijd. Uitzondering zijn de noordelijke staten Baja Calofornia Sur, Sonora, Sinaloa en Nayarit. Deze sluiten aan op de Noord-Amerikaanse mountain-tijd, waar het tijdsverschil in de zomer 9 uur bedraagt en in de winter 8 uur. In Baja California Norte is het tijdverschil 10 en 9 uur vroeger dan in Nederland.

Taal:
De officiële taal van in Mexico is Spaans. Naast Spaans worden er veel inheemse talen gesproken, zoals het Otomi, Maya, Náhuatl, Zapoteeks of het Mixteeks. In toeristische gebieden spreken veel mensen Engels.

Munteenheid:
De Mexicaanse munteenheid is de peso. In Mexico kan met 2 soorten peso worden betaald: de zogenaamde oude peso en de nieuwe peso. Een belangrijk verschil tussen de oude en de nieuwe peso is dat de nieuwe peso bijna 1000 maal zo veel waard is dan de oude! De nieuwe peso wordt aangeduid met N$, en de oude met $. In bijna heel Mexico kan ook met de Amerikaanse dollar betaald worden. In veel steden in Mexico kun je met een Nederlandse bankpas met een cirruslogo erop pinnen. Maar ook de Creditcard worden in Mexico geaccepteerd.

Klimaat:
Mexico heeft een gemiddelde temperatuur van ca. 26°C, toch kan het klimaat per gebied en jaargetijde behoorlijk verschillend zijn. Het klimaat van Mexico is onder te verdelen in drie zones. De warme zone is in de kustgebieden, de hooggelegen gebieden in het binnenland en de jungle. Tot een hoogte van 750 m geldt een gemiddelde jaartemperatuur van ca. 26°C. In de warme maanden kan deze echter nog flink oplopen. De gematigde zone is tussen 750 meter en 2000 meter heeft een gemiddelde jaartemperatuur van ca. 23°C. De koude zone boven 2000 meter heeft een gemiddelde jaartemperatuur van ca. 18°C. ‘s Avonds en ‘s nachts kan de temperatuur in hoge gebieden behoorlijk dalen, neemt u daarom altijd een trui of een jas mee.

 

Klimaattabel Mexico
jan feb mrt apr mei jun jul aug sep okt nov dec
Gemiddelde temperatuur 27 28 28 30 30 31 31 32 30 29 28 27
Gemiddeld aantal uren zon per dag 6 7 8 7 7 6 7 7 6 6 6 6
Gemiddeld aantal dagen neerslag 6 4 3 3 6 9 8 11 13 12 9 8

Faciliteiten:
– Zwembad met zwemriviertje 2e zwembad is verwarmd
– Poolbar in het zwembad
– 2 Jacuzzi’s
– Restaurant
– Souvenirshop
– Strand douches
– 24-uur roomservice
– Geldwisselkantoor
– Discotheek: La Vida loca

Ontspanning:
– Fitnessruimte
– Watervolleybal
– Animatieteam
– Uitleen van boeken, CD en DVD
– Internetcomputer bij receptie
– Gratis WIFI in het hele complex

Het Desire Pearl Resort kent kamer 5 types.Te weten:

– Ocean View Rooms
De Ocean View Rooms hebben het volgende:  een king-size bed of 2 Queen size bedden, hoge kwaliteit katoenen bedlinnen, prive balkon of terras, ruimtelijke woongedeelte, international kabel TV end DVD/CD speler,
Kluis, Premium katoenen badjassen en slippers, twee telefoons (in kamer en badkamer), Air-conditioning, Alarmklok en radio,  Plafond ventilator, Minibar Service, Fohn en Separate douche en bad.

– Junior Suites
De Junior Suites hebben het volgende: een king-size bed of 2 Queen size bedden, hoge kwaliteit katoenen bedlinnen, prive balkon of terras, ruimtelijke woongedeelte, international kabel TV end DVD/CD speler,
Kluis, Premium katoenen badjassen en slippers, twee telefoons (in kamer en badkamer), Air-conditioning, Alarmklok en radio,  Plafond ventilator, Minibar Service, Fohn en Separate douche en bad.

– Master Suites
De Master Suites hebben het volgende: een king-size bed of 2 Queen size bedden, hoge kwaliteit katoenen bedlinnen, prive balkon of terras, ruimtelijke aparte woongedeelte, international kabel TV end DVD/CD speler,
Kluis, Premium katoenen badjassen en slippers, twee telefoons (in kamer en badkamer), Air-conditioning, Alarmklok en radio,  Plafond ventilator, Minibar Service, Fohn en Separate douche en bad.

– Master Suites with Plunge Pool
Master Suites met Plunge Pool hebben het volgende:  een plunge-pool privé, een king-size bed of 2 Queen size bedden, hoge kwaliteit katoenen bedlinnen, prive balkon of terras, ruimtelijke aparte woongedeelte, international kabel TV end DVD/CD speler,
Kluis, Premium katoenen badjassen en slippers, twee telefoons (in kamer en badkamer), Air-conditioning, Alarmklok en radio,  Plafond ventilator, Minibar Service, Fohn en Separate douche en bad.

– Penthouse Passion Suites
Penthouse Passion Suites hebben het volgende:  gratis privé luchthaventransfer, een plunge-pool privé, een king-size bed of 2 Queen size bedden, hoge kwaliteit katoenen bedlinnen, prive balkon of terras, ruimtelijke woongedeelte, international kabel TV end DVD/CD speler,
Kluis, Premium katoenen badjassen en slippers, twee telefoons (in kamer en badkamer), Air-conditioning, Alarmklok en radio,  Plafond ventilator, Minibar Service, Fohn en Separate douche en bad.
[/tab][tabs type=”horizontal”][tabs type=”horizontal”][tab title=”Prijzen “]

Prijs per persoon per week:
Op basis van All-Inclusive.

Inclusief:
Lakens, handdoeken, schoonmaak en strandlakens.

LET OP: In verband met het stijgen van de dollarkoers hebben wij de prijzen aangepast! De laatste keer is dit op 19 september 2017. Houdt u er daarom rekening mee dat de prijzen onder voorbehoud zijn en nog verder kunnen stijgen.

Let op: Kinderen onder de 21 jaar zijn niet toegestaan.

Speciale aanbieding
Wanneer u voor 07/05 2018 boekt en verblijft in een Ocean View, Junior Suite of Master Suite ontvangt u de 4e nacht gratis in de maand augustus. Wanneer u boekt voor 04/06 2018 en verblijft in een Ocean View, Junior Suite of Master Suite krijgt u 20% korting op de accommodatieprijs. Wanneer u voor 06/08 2018 boekt en verblijft in een Ocean View, Junior Suite of Master Suite ontvangt u de 4e nacht gratis in de periode van 1 tot 25 december.

Vliegtuig:
Arkefly vliegt rechtstreeks van Amsterdam naar Cancun. Vertrek is mogelijk op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag. U kunt vliegen in de Economy Class, Comfort Class of Premium Comfort Class , vraag Internatuur naar de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om met andere luchtvaartmaatschappijen op andere vluchtdagen te vliegen, zoals met Air Berlin vanaf Düsseldorf. Daarnaast Heeft Continental Airlines van Amsterdam naar Cancun dagelijks een vlucht met overstap in New Ark, New York. Tarieven zijn op aanvraag bij Internatuur.

 

Transfer:
Wij kunnen voor u transfer regelen voor € 53 per persoon.

Openbaar vervoer:
Het openbaar vervoer in Mexico is goed geregeld.
Met de camion, de luxe lijnbus, is in principe elke plaats in het land te bereiken.
Het is mogelijk om te kiezen uit drie verschillende klasse waarbij het is aan te raden om 1e klas te reizen en dit een dag van tevoren te reserveren.
De lokale bussen zijn heel goedkoop en prima te gebruiken voor korte afstanden.
Bij het gebruiken van taxi’s is het verstandig de prijs van tevoren af te spreken, met name als de taxi geen meter heeft.
Vraag aan de receptie van het hotel wat een redelijke prijs is.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het hele pakket.

Speciale aanbieding:

Wanneer u boekt voor 05/11 2018 en verblijft in de maand maart 2019 ontvangt u een korting van 25% op een Ocean View of Junior Suite of 30% korting bij verblijf in een Master Suite.
Wanneer u boekt voor 03/12 2018 en verblijft in de maanden april of mei 2019 ontvangt u een korting van 25% op een Ocean View of Junior Suite of 30% korting bij verblijf in een Master Suite.

Wanneer u boekt voor 04/02 2019 en verblijft in de maand juni 2019 ontvangt u een korting van 25% op een Ocean View of Junior Suite of 30% korting bij verblijf in een Master Suite.
Wanneer u boekt voor 04/03 2019 en verblijft in de maand juli 2019 ontvangt u een korting van 25% op een Ocean View of Junior Suite of 30% korting bij verblijf in een Master Suite.

Wanneer u boekt voor 06/05 2019 en verblijft in de maand augustus 2019 ontvangt u een korting van 30% op een Ocean View of Junior Suite of 35% korting bij verblijf in een Master Suite.
Wanneer u boekt voor 03/09 2019 en verblijft in de maand december (tot 25 december) ontvangt u een korting van 30% op een Ocean View of Junior Suite of 35% korting bij verblijf in een Master Suite.

Wanneer u voor 03/06 2019 boekt voor de maand september 2019 ontvangt u een korting van 35% op een Ocean View of Junior Suite of Master Suite.
Wanneer u voor 01/07 2019 boekt voor de maand oktober 2019 ontvangt u een korting van 35% op een Ocean View of Junior Suite of Master Suite.

Wanneer u boekt voor 01/07 2019 en verblijft in de maand november 2019 ontvangt u een korting van 25% op een Ocean View of Junior Suite of 30% korting bij verblijf in een Master Suite.

Voor de aanbiedingen dient u minimaal 4 nachten te blijven. Als u oud & nieuw wilt vieren in Desire dient u minimaal 6 nachten te blijven.

Prijs per persoon per dag:
Op basis van All-Inclusive.

Inclusief:
Lakens, handdoeken, schoonmaak en strandlakens.

Exclusief:
Vlucht en transfer.

Prijzen 2018/2019.

TypePersonenPeriodePeriodePeriodePeriode
01/10-25/12 201826/12 2018-02/01 201902/01-01/05 201901/05-25/12 2019
Ocean View Room2 personen260376322273
Junior Suite2 personen297429375310
Master Suite2 personen351495429368
Master Suite Jacuzzi2 personen413582495434
Penthouse Passion Suite2 personen 537759644561

Alle prijzen die vermeld staan zijn in Euro, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn excl. € 25 administratiekosten per boeking, lokale belastingen, eventuele verhoging in luchthavenbelasting, brandstoftoeslagen en veiligheidstoeslagen en € 2,50 calamiteitenfonds. Prijswijzigingen voorbehouden! Wij behouden ons het recht voor om de reissommen te wijzigen indien veranderingen in de vervoerskosten, verschuldigde heffingen (bv brandstof- of geluidshindertoeslagen) en toepasselijke wisselkoersen daartoe aanleiding geven (NB een aantal locaties worden in Amerikaanse Dollarprijzen aangeleverd). Verhogingen van deze kosten zullen daarbij worden doorberekend. Indien u in een drukke periode op vakantie wilt gaan en de vluchten zitten vol bij de luchtvaartmaatschappij waarmee wij samenwerken, dan kan het voorkomen dat u met een toeslag toch nog de reis kan boeken. Dit gaat uiteraard in overleg met u. Het is ook mogelijk om vanaf Brussel en diverse Duitse luchthavens te vliegen naar veel van onze bestemmingen. Tarieven zijn op aanvraag bij Swingtimetravel. NB: Swingtimetravel rekent € 20,- voor E-tickets (internet tickets bijv. Transavia ) en € 40 per ticket voor lijndiensten zoals losse tickets KLM/ Iberia. Op dit moment zijn bij bijna alle vluchten de prijzen exclusief eten en drinken. Eten en drinken zijn wel aan boord te koop.

LET OP: Bij vluchten kan het voorkomen dat wij een goedkoop tarief kunnen boeken voor u. Bij dit tarief zit de voorwaarde dat het ticket niet gewijzigd of geannuleerd kan worden. Is dit wel nodig, dan zijn de kosten 100%. Deze voorwaarden wijken af van de ANVR-voorwaarden. Heeft u een geldige reden om te annuleren dan worden deze kosten gedekt, mits u een annuleringsverzekering heeft afgesloten.

Afwijkende reisperiodes dan vermeld, zijn altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Desire Pearl.” te beoordelen