Caliente Tampa

Category:
  • Caliente Tampa
  • tampa_crowd
  • tampa_clubhouse_night
  • tampa06_laborday
  • tampa_villa_living_room
  • tampa_villa_kit-din
  • hotelroom

Caliente Tampa, het clothing optional resort, ligt in Florida in de buurt van de plaats Tampa.

Clothing Optional houdt in dat mensen met kleding en zonder kleding zijn toegestaan. Het zwembad is echter wel verplicht bloot. Caliente Tampa is een lifestyle Resort voor open minded people. Caliente Tampa ligt circa 40 kilometer van de luchthaven van Tampa.

Florida, ‘The Sunshine State’, een 850 kilometer lang schiereiland

Florida, hét vakantieland in het zuidoosten van de Verenigde Staten, bezit een magische aantrekkingskracht. Dat ligt niet alleen aan het klimaat, doch ook aan de talrijke toeristische attracties, die het biedt. Pretparken, Kennedy Space Centre en natuurlijk de Florida Keys met het uitgestrekte moerasgebied ‘de Everglades’. Caliente Tampa ligt niet aan de kust, maar u kunt wel een dagje naar zee gaan.

Tijdsverschil

Het is in Florida 6 uur vroeger dan in Nederland; wanneer wij zomertijd hebben is dit 7 uur.

Taal

In Amerika is de officiële taal Engels. Het Amerikaans wijkt soms af van het Engels dat in Engeland wordt gesproken.
In Florida wordt ook veel Spaans gesproken door de bevolking.

Munteenheid

De officiële munteenheid is de Amerikaanse dollar. Mocht u al geld mee willen nemen vanuit Nederland is het verstandig travel-cheques mee te nemen in dollars.
Ook is het zeker handig een creditcard mee te nemen. Hier wordt heel veel mee betaald en is soms zelfs verplicht om er mee te betalen. B.V Bij benzinepompen kunt u niet contant betalen.

Klimaat

In Florida heerst een subtropisch/ tropisch klimaat, met een warme, wat benauwde zomer en een iets minder warme milde winter.

 Klimaattabel Florida
jan feb mrt apr mei jun jul aug sep okt nov dec
 Gemiddelde temperatuur 20 29 24 27 29 31 33 33 31 28 24 20
 Gemiddeld aantal uren zon per dag 6 7 8 9 9 9 9 8 7 6 7 6
 Gemiddeld aantal dagen neerslag 7 8 9 6 8 12 14 14 15 8 7 7

In Florida in de buurt van de plaats Tampa is in 2004 het Clothing Optional Resort Caliente Tampa geopend. Dit lifestyle Resort voor openminded people ligt circa 40 kilometer van de luchthaven van Tampa. De sfeer is relaxt en het is heerlijk toeven bij het zwembad omringd met palmbomen.

Faciliteiten & Ontspanning

– winkeltjes,

– restaurants,

– 7 zwembaden, waaronder 2 hottubs.

Er worden vele activeiten en evenementen georganiseerd, dus wie van vertier houdt, zit hier goed.

Er zijn diverse sportmogelijkheden zoals:

– (water)volleybal,

– tennis,

– shuffle-board,

– jeu de boules,

– basketbal.

Clubhuis met Spa Serene, 2 restaurants, 4 barretjes, nachtclub en fitness-centre.

Er zijn 20 accommodaties voor de verhuur

Hotelkamers
Deze zijn naast de receptie op de begane grond en 1e verdieping. Ze hebben allemaal air-conditioning, kamer met kingsizebed, zithoekje, badkamer, koelkast, magnetron, TV en balkon of terras.

Casita’s standaard en luxe met airconditioning,
De Casita’s hebben een slaapkamer met queensizebedden, badkamer, volledig ingerichte keuken met magnetron, koelkast, afwasmachine, woonkamer en patio. Bij 2 slaapkamers heeft u ook 2 badkamers.

Villa’s
De villa’s zijn onderverdeeld in 1 Bedroom Condo, 2 Bedroom Condo en 3 Bedroom Condo, ze hebben 1, 2 of 3 slaapkamers verdeeld over 2 verdiepingen en met een garage. Ze hebben daarnaast 2 volledige badkamers en volledig ingerichte keuken.

Vliegtuig:
De vlucht van Amsterdam naar Tampa duurt circa 10 uur en 15 minuten. Verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegen dagelijks vanaf Amsterdam er heen. Continental airlines, United airlines of KLM vliegen er heen maar altijd met een overstap in de USA.

Autohuur: In Amerika is een huurauto onvermijdelijk. De afstanden zijn groot en er is geen Amerikaan die denkt aan lopen, dus voetpaden zijn er nauwelijks. Wij bemiddelen voor Sunny Cars die naast goede auto’s ook nog de beste verzekering heeft. Voor 2 personen zou u een Chevrolet Aveo, 2 deurs of gelijkwaardig, automaat , inclusief airco, 2e bestuurder en 1e tank benzine kunnen nemen, deze is te huur vanaf € 199 per week. Voor een auto voor 3-4 personen gaan wij uit van een Nissan Versa, 4-deurs of gelijkwaardig, automaat en inclusief airco. Deze is te huur vanaf € 217 per week. U dient voor  het huren van een auto in het bezit te zijn van een credit-card. Mocht u een andere, grotere auto willen, dan kan dit natuurlijk ook, vraag Internatuur naar de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het hele pakket.

Prijs per dag:
Op basis van logies. Caliente Tampa hanteert verschillende prijzen. In het weekend is het verblijf duurder, want dan wordt er vaak iets georganiseerd.

Inclusief:
Lakens en handdoeken.

Exclusief:
Theedoeken en strandlakens.

Prijstabel, prijs per accommodatie per nacht:

AccommodatiePeriode 01/11/18-31/10/19Prijs voor nacht van zondag-donderdagPrijs voor nacht van vrijdag-zaterdag
Hotelkamer2 personen202267
Casita Standaard2 personen216281
Casita Deluxe2 personen230294
1 Bedroom Condo2 personen276340
2 Bedroom Condo2 personen299363
3 Bedroom Condo2 personen405469

De prijzen zijn inclusief membershipfee van Caliënte Tampa.

Wij kunnen uiteraard ook de vlucht, transfer en/of huurauto voor u regelen. Vraag een offerte voor het hele pakket!

Alle prijzen die vermeld staan zijn in Euro, tenzij anders vermeld. De prijzen zijn excl. € 25 administratiekosten per boeking, lokale belastingen, eventuele verhoging in luchthavenbelasting, brandstoftoeslagen en veiligheidstoeslagen en € 2,50 calamiteitenfonds. Prijswijzigingen voorbehouden! Wij behouden ons het recht voor om de reissommen te wijzigen indien veranderingen in de vervoerskosten, verschuldigde heffingen (bv brandstof- of geluidshindertoeslagen) en toepasselijke wisselkoersen daartoe aanleiding geven (NB een aantal locaties worden in Amerikaanse Dollarprijzen aangeleverd). Verhogingen van deze kosten zullen daarbij worden doorberekend. Indien u in een drukke periode op vakantie wilt gaan en de vluchten zitten vol bij de luchtvaartmaatschappij waarmee wij samenwerken, dan kan het voorkomen dat u met een toeslag toch nog de reis kan boeken. Dit gaat uiteraard in overleg met u. Het is ook mogelijk om vanaf Brussel en diverse Duitse luchthavens te vliegen naar veel van onze bestemmingen. Tarieven zijn op aanvraag bij Swingtimetravel. NB: Swingtimetravel rekent € 20,- voor E-tickets (internet tickets bijv. Transavia ) en € 40 per ticket voor lijndiensten zoals losse tickets KLM/ Iberia. Op dit moment zijn bij bijna alle vluchten de prijzen exclusief eten en drinken. Eten en drinken zijn wel aan boord te koop.

LET OP: Bij vluchten kan het voorkomen dat wij een goedkoop tarief kunnen boeken voor u. Bij dit tarief zit de voorwaarde dat het ticket niet gewijzigd of geannuleerd kan worden. Is dit wel nodig, dan zijn de kosten 100%. Deze voorwaarden wijken af van de ANVR-voorwaarden. Heeft u een geldige reden om te annuleren dan worden deze kosten gedekt, mits u een annuleringsverzekering heeft afgesloten.

Afwijkende reisperiodes dan vermeld, zijn altijd mogelijk. Neem hiervoor contact op met onze reserveringsafdeling.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Caliente Tampa” te beoordelen