• Hoofdgebouw Ollymar 2
  Agro Touristhotel Ollymar, Mallorca
  vanaf79,00

  Het lifestyle hotel OLLYMAR op het eiland MALLORCA is een agrotoeristisch hotel voor open minded mensen en voor tolerante koppels.

 • Swingtime Travel - Bliss Cruise Navigator of the Seas Swingtime Travel
  BLISS CRUISE NAVIGATOR OF THE SEAS – NOVEMBER 2019
  vanaf880,00

  Deze 7-nachten clothing-optional lifestyle cruise is een avontuur, alleen voor koppels en vertrekt vanuit de haven van Miami met stops in Tortola, St. Thomas en de Bahamas.

 • Caliente Tampa
  Caliente Tampa
  vanaf198,00

  In Florida in de buurt van de plaats Tampa is in 2004 het Clothing Optional Resort Caliënte Tampa geopend. Clothing Optional houdt in dat mensen met kleding en zonder kleding zijn toegestaan. Het zwembad is echter wel verplicht bloot. Dit resort biedt u erotisch ontspanning in een rustgevende omgeving.

 • Swingtime Travel - Cap d'Agde - Segelboot im Hafen
  Cap d’Agde
  vanaf38,00

  Frankrijk Middelandse Zee
  DE Lifestyle Oase – HET Swinger-Resort met talrijke clubs, Boutiques, Bars en een wit zandstrand.

 • Desire cruise desire-cruise-thumb
  DESIRE GREEK ISLANDS CRUISE – SEPTEMBER 2020
  vanaf6.660,00

  Deze erotische reis, gebaseerd op onderlinge chemie ven erotiek, zal worden gehuld in mysterie. Liefde en lust zijn fundamentele menselijke emoties, natuurlijke dierlijke instincten, die al lang worden weerspiegeld door de oude mythologie.

 • Desire cruise desire-cruise-thumb
  DESIRE MEDITERRANEAN CRUISE – SEPTEMBER 2019
  vanaf3.643,00

  Verbreed uw horizon en verken uw fantasieën, terwijl u en uw stel een cruise maken door enkele van ‘s werelds meest exotische bestemmingen langs de kuststreek van het westelijke Middellandse Zeegebied. De Desire Cruise ervaring biedt een wereld van erotisch plezier, dat de zintuigen wakker maakt, in een paars-slechts sfeer, vol respect en intimiteit, zonder grenzen, waar kleding optioneel is.

 • Desire Pearl - PanoramasichtDesire Pearl - Swingtime Travel
  Desire Pearl
  vanaf260,00

  Het Desire Pearl Resort & Spa is het wonderschone domein voor paren gesitueerd aan de mooie kust van de Riviera Maya. Het strand van de Caribische zee ligt vlak voor de deur, zodat u hier heerlijk kunt genieten van een onbezorgde zonvakantie. Desire Pearl is een erotisch getint All-Inclusive Resort.

 • Aanbieding! Desire cruise desire-cruise-thumb
  DESIRE RED CARPET CRUISE – MEI 2020
  6.775,00 5.840,00

  Desire Cruises zal de rode loper uitrollen voor de heetste cruise aan de Franse Rivièra. Verlies uzelf op zee aan boord van deze, alleen voor koppels geschikt, sensuele toevluchtsoord op zee. Hier kan je de betekenis van passie herdefiniëren en avonturen beleven die verder gaan dan verleiding.

 • Desire Riviera Maya
  vanaf255,00

  Tussen Cancun en Playa del Carmen aan de Rivièra Maya ligt het “Clothing Optional” Desire Resort. Het strand van de Caribische zee ligt vlak voor de deur, zodat u hier heerlijk kunt genieten van een onbezorgde zonvakantie. Desire Resort is een erotisch getint All-Inclusive Resort.

Zoek reis

Zoek je droomreis!