• Hoofdgebouw Ollymar 2
  Agro Touristhotel Ollymar, Mallorca
  vanaf79,00

  Het lifestyle hotel OLLYMAR op het eiland MALLORCA is een agrotoeristisch hotel voor open minded mensen en voor tolerante koppels.

 • Caliente Tampa
  Caliente Tampa
  vanaf198,00

  In Florida in de buurt van de plaats Tampa is in 2004 het Clothing Optional Resort Caliënte Tampa geopend. Clothing Optional houdt in dat mensen met kleding en zonder kleding zijn toegestaan. Het zwembad is echter wel verplicht bloot. Dit resort biedt u erotisch ontspanning in een rustgevende omgeving.

 • Swingtime Travel - Cap d'Agde - Segelboot im Hafen
  Cap d’Agde
  vanaf38,00

  Frankrijk Middelandse Zee
  DE Lifestyle Oase – HET Swinger-Resort met talrijke clubs, Boutiques, Bars en een wit zandstrand.

 • Desire Pearl - PanoramasichtDesire Pearl - Swingtime Travel
  Desire Pearl
  vanaf260,00

  Het Desire Pearl Resort & Spa is het wonderschone domein voor paren gesitueerd aan de mooie kust van de Riviera Maya. Het strand van de Caribische zee ligt vlak voor de deur, zodat u hier heerlijk kunt genieten van een onbezorgde zonvakantie. Desire Pearl is een erotisch getint All-Inclusive Resort.

 • Desire Riviera Maya
  vanaf255,00

  Tussen Cancun en Playa del Carmen aan de Rivièra Maya ligt het “Clothing Optional” Desire Resort. Het strand van de Caribische zee ligt vlak voor de deur, zodat u hier heerlijk kunt genieten van een onbezorgde zonvakantie. Desire Resort is een erotisch getint All-Inclusive Resort.

 • Hedonism themafeest
  Hedonisme II
  vanaf168,00

  Hedonisme II is een uniek resort, waar vooral vrijheidblijheid centraal staat. Net als in Cap d’Agde is hier een zeer bruisend nachtleven. U kunt in Hedonisme II mensen ontmoeten die er een zeer extravagante levensstijl op na houden. Er heerst een ongeremde ‘party’-sfeer. Vooral “Swingers” voelen zich hier thuis.

 • Swingerresort La Macarena Costa del Sol Spanien
  La Macarena
  vanaf200,00

  De Hacienda La Macarena ligt als een verborgen parel in de heuvels van Velez-Málaga, midden in grote mangoplantages. De Spaanse zon, de nabijgelegen zee, de culinaire hoogstandjes, de unieke ligging, de natuur, de geuren van de boomgaarden, de vrijheid – hier worden al je zintuigen gestimuleerd!

 • La Mirage
  vanaf82,00

  La Mirage is een klein swingerend resort in Gran Canaria voor volwassen koppels ouder dan 18 jaar die samen ongeremd plezier willen maken.

 • Swingerparadies Cap d'Agde - Hotel Natureva Frankreich - Eingang
  Natureva Spa Cap d’Agde
  vanaf72,00

  Oase van levensstijl in Europa!
  Cap d’Agde is zonder twijfel het grootste nudistencentrum ter wereld. Het is een populair vakantieoord voor naturisten, nudisten en vrienden van de levensstijl.

Zoek reis

Zoek je droomreis!