Swingtimetravel regels & Gedragscode

Met het boeken van een reis bij Swingtimetravel accepteer je en houd je automatisch Swingtimetravel, haar eigenaren, reis affiliates, medewerkers en leden vrij van enige en alle verantwoordelijkheid resulterend in jouw deelname aan de reis, of daaropvolgende reizen, of omstandigheden met welke aanwezige partij dan ook, hetzij medewerkers of gasten, nu en in de toekomst. Deze algemene regels en gedragscode kunnen zonder voorafgaande berichtgeving worden aangepast. De regels zijn opgesteld zodat alle deelnemende partijen op onze reizen zich gerespecteerd kunnen voelen en van een heerlijke vakantie kunnen genieten.

Je begrijpt en gaat ermee akkoord elke regel hieronder op te volgen alsook die van Swingtimetravel, medewerkers en ook de staf van het hotel. Je gaat ermee akkoord om alle informatie uiterst vertrouwelijk te behandelen. Je neemt niet deel als onderdeel van een media- of overheidsorgaan en je zal niets over de reizen of lifestyle aan derden overbrengen.

Verkoop of adverteren van enig product zonder voorafgaand schriftelijke toestemming van Swingtimetravel zal leiden tot verwijdering uit het hotel. Je erkent dat je geheel uit vrije wil handelt als volwassene en voor puur persoonlijke interesse en niet beledigd bent door sexuele expressie of naaktheid en je begrijpt volledig dat dit een lifestyle reis is exclusief voor volwassenen.

Je begrijpt en gaat ermee akkoord dat gezien de aard van de reis, slechts volwassen stellen worden toegestaan. Mocht je opdagen zonder partner, dan wordt de check-in geweigerd. Indien een partner de reis verlaat, zal de andere helft van het paar ook geacht worden te vertrekken.

Je erkent hierbij dat beide partners ouder zijn dan 21 jaar (18 waar van toepassing) en deze gedragscode voorafgaand aan de boeking en de uitvoering hiervan volledig te hebben gelezen.

Swingtimetravel is gebonden aan de regels van elk individueel contract met de hotels in kwestie. Bij enige beschadiging of bij constatering dat een kamer op enigerlei wijze vernield is, ligt de algehele verantwoordelijkheid bij het desbetreffend stel en wordt de schade doorberekend en/of extra schoonmaak.

Hulp nodig?

Wij willen u graag helpen. Ons team staat tot uw beschikking.

T +31(0)85 2735196 
E info@swingtimetravel.nl