Wie zijn wij?

Swingtime Travel is een touroperator gespecialiseerd in bestemmingen alleen voor volwassenen, voor mensen die willen genieten van het leven door het combineren van het plezier van een lifestyle vakantie met erotische en sexuele spanning. Swingtime TraveI is de eerste touroperators in de Nederlandse markt, gespecialiseerd in het aanbieden van op maat gemaakte reizen naar bestemmingen van swingers en lifestylers.

Hulp nodig?

Wij willen u graag helpen. Ons team staat tot uw beschikking.

T +31(0)85 2735196 
E info@swingtimetravel.nl

Waarom boekt u een vakantie met Swingtime Travel?

We hebben kennis van de aangeboden bestemmingen en blijven ook voortdurend op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en bestemmingen. Onze kennis en ervaringenn van de bestemmingen stellen we beschikbaar aan u zodat u een reis bij ons kunt boeken die zoveel mogelijk overeenkomt met uw verwachtingen. Maar ook omdat we alle ervaringen uit de eerste hand hebben. Op veel bestemmingen zijn wij namelijk zelf geweest en dat is de beste ervaring die u kunt krijgen cq aanbieden! Want wij willen zoveel mogelijk tegemoet komen aan uw wensen voor, tijdens en na de vakantie.

Hoe werkt Swingtime Travel Network?

Swingtime Travel biedt reizen voor paren aan over de hele wereld. Swingtimetravel Network is een groep touroperators die gespecialiseerd zijn in reizen die uitsluitend gericht zijn op Lifestyle / Swingers met vestigingen in San Marino, Nederland, Duitsland, Rusland, België, Zwitserland en Frankrijk.