3.643,00 Desire cruise desire-cruise-thumb

DESIRE MEDITERRANEAN CRUISE – SEPTEMBER 2019

Verbreed uw horizon en verken uw fantasieën, terwijl u en uw stel een cruise maken door enkele van ‘s werelds meest exotische bestemmingen langs de kuststreek van het westelijke Middellandse Zeegebied. De Desire Cruise ervaring biedt een wereld van erotisch plezier, dat de zintuigen wakker maakt, in een paars-slechts sfeer, vol respect en intimiteit, zonder grenzen, waar kleding optioneel is.

880,00 Swingtime Travel - Bliss Cruise Navigator of the Seas Swingtime Travel

BLISS CRUISE NAVIGATOR OF THE SEAS – NOVEMBER 2019

Deze 7-nachten clothing-optional lifestyle cruise is een avontuur, alleen voor koppels en vertrekt vanuit de haven van Miami met stops in Tortola, St. Thomas en de Bahamas.

6.775,00 5.840,00 Aanbieding! Desire cruise desire-cruise-thumb

DESIRE RED CARPET CRUISE – MEI 2020

Desire Cruises zal de rode loper uitrollen voor de heetste cruise aan de Franse Rivièra. Verlies uzelf op zee aan boord van deze, alleen voor koppels geschikt, sensuele toevluchtsoord op zee. Hier kan je de betekenis van passie herdefiniëren en avonturen beleven die verder gaan dan verleiding.

6.660,00 Desire cruise desire-cruise-thumb

DESIRE GREEK ISLANDS CRUISE – SEPTEMBER 2020

Deze erotische reis, gebaseerd op onderlinge chemie ven erotiek, zal worden gehuld in mysterie. Liefde en lust zijn fundamentele menselijke emoties, natuurlijke dierlijke instincten, die al lang worden weerspiegeld door de oude mythologie.